Aktualności
Zarejestruj się za darmo

Kosz Bitrix24.Drive i CRM: 30 Dni Przechowywania Plików

Kosz Bitrix24.Drive i CRM: 30 Dni Przechowywania Plików
Zespół Bitrix24
31 sierpnia 2020
Odświezone: 28 sierpnia 2020

Drogi użytkowniku Bitrix24,

wyobraź sobie taką sytuację. Pracujesz nad jakimś większym projektem, stresujesz się, próbujesz zapisać plik ... a tu nagle brakuje Ci przestrzeni dyskowej w Bitrix24.Drive.

Musisz szukać plików, które można usunąć i tym samym marnujesz czas.

Aby uniknąć tej nieprzyjemnej sytuacji, wprowadziliśmy zmianę: we wszystkich planach Bitrix24 wszystkie pliki w Koszu będą przechowywane tylko przez 30 dni, po czym zostaną na zawsze usunięte.

Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć w naszym artykule Helpdesk.


Z poważaniem,
Twój zespół Bitrix24

Free. Unlimited. Online.
Bitrix24 to miejsce, w którym każdy może komunikować się, współpracować przy zadaniach i projektach, zarządzać klientami i robić o wiele więcej.
Zarejestruj się za darmo
You may also like
Aktualności
Nowe Opcje w Filtrze CRM
Aktualności
Nowe funkcje w aplikacji mobilnej Bitrix24
Aktualności
Uprawnienia Administratora i Lista Pracowników w Bitrix24
Aplikacji
Wiele Kont w Aplikacji Desktopowej Bitrix24