Przeniesienie ustawień CRM

1 min czytania
Zespół Bitrix24
07 lutego 2020
Odświezone: 07 lutego 2020
Przeniesienie ustawień CRM

Jeśli twoja firma ma kilka biur regionalnych, pracownicy których używają Bitrix24, możesz skonfigurować Bitrix24 CRM tylko raz i zaimportować jego ustawienia do CRM innych biur.

Po zaimportowaniu skonfigurowanego systemu CRM na konto Bitrix24, poprzednie parametry zostaną usunięte z CRM tego konta i zostaną zastąpione importowanymi:

  • Pola niestandardowe (oprócz typu "Powiąż z elementami bloku informacji"), ustawienia formularza elementu CRM, lejki deali, statusy leadów i etapy deali.
  • Przepływy pracy, reguły automatyzacji i wyzwalacze.
  • Aplikacje.

Pamiętaj, że proces importowania usunie istniejące leady i deale. Dowiedz się więcej z artykułu Helpdesk


Najpopularniejsze
Aktualności
Automatyzacja procesów biznesowych na Dysku Bitrix24
Zadania i projekty
Reguły automatyzacji i wyzwalacze w zadaniach Bitrix24
Aktualności
Webinaria prowadzone przez Partnerów Bitrix24 – maj 2024
Aktualności
Prompty dla CoPilot
Aktualności
Blokowanie dokumentu
Może Ci się również spodobać
Artykuły
Webinaria
Glosariusz

Free. Unlimited. Online.

Bitrix24 to miejsce, w którym każdy może komunikować się, współpracować przy zadaniach i projektach, zarządzać klientami i robić o wiele więcej.

Załóż konto
Może Ci się również spodobać
Webinaria prowadzone przez Partnerów Bitrix24 - marzec 2023
Aktualności
Webinaria prowadzone przez Partnerów Bitrix24 - marzec 2023
2 min czytania
Nowy Bitrix24.Market
Aktualności
Nowy Bitrix24.Market
1 min czytania
Webinaria prowadzone przez Partnerów Bitrix24 - luty 2023
Aktualności
Webinaria prowadzone przez Partnerów Bitrix24 - luty 2023
2 min czytania