Zarchiwizowane plany

Zarchiwizowane plany

Jeśli Bitrix24 subskrybowano przed 1 sierpnia 2021 r., możesz odnowić subskrypcję planu zarchiwizowanego. Aby dowiedzieć się więcej szczegółów o swojej subskrypcji i odnowić ją, przejdź do swojego konta Bitrix24.

odnów

Zarchiwizowane plany
Professional
Standard
CRM+
Project+
Start+
Plus

Chcesz migrować do nowego planu? Sprawdź tabelę porównawczą!